(+47) 33 29 99 90KONTAKT OSS
Cart0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Steamere

   

6 vare(r)

 1. Håndholdt steamer, damper - Propress MiniSteam

  Denne håndholdte steameren fra Propress er en rask og effektiv måte å ta vare på klær og tekstiler rundt i hjemmet. Den er skånsom mot de mest delikate stoffer, er tøff mot bakterier samtidig som den er enkel å bruke og vedlikeholde. Med flere tiår med steamekspertise er den produsert etter alle kunstens regler og leveres komplett med reiseveske og vott. Propress MiniSteam glatter ut krøller, gjenoppretter form, dreper mikroorganismer og fjerner lukt. Dine favorittplagg og tekstiler får den omsorgen de trenger for å se bedre ut og vare lenger. Vannkapasiteten er 130 ml og den steamer i 7 minutter. Oppvarmingstid er ca 45 sekunder Damptrykk er 21g/m Den unike valgfrie Big Belly Tank klemme bare inn i steden for den vanlige - for å gi deg dobbelt så lang steamtid (ca 14 minutter). 3 meter ledning. 1350W

  Fra: kr 2 200,00

 2. Propress Big Belly ekstra stor tank

  Det er mulig å bytte ut den opprinnelige tanken på Propress mini med denne tanken som tar 230 ml og gjør at du kan steame i minst 13 minutter.
  kr 406,25
   Kjøp
 3. Steamer - damper Art H5

  Håndsteamer eller damper. Et supert og lettvindt alternativ til strykejern og strykebrett! Frisk opp klærne i garderoben i en fart og forleng levetiden på favorittplaggene dine.. Visste du at ved å steame plaggene fjerner du også bakterier og lukt? 900W 10-12 min bruk
  kr 1 248,44
   Kjøp
 4. Steamer damper Art 580ST Rød og grå
  -10%

  Steamer damper Art 580ST Rød og grå

  Vi fikk inn denne fargen pga en feilpakkeing fra fabrikken, så selger derfor ut de vi har med 10% rabatt! Med denne supre steameren kan du raskt og effektivt fjerne rynker fra stoff. Den er nok mest brukt på klær, men fungerer også helt utmerket til gardiner, tepper som har fått spor etter stolbein, fjerning av bakterier mm Den kommer også i koksgrå eller rosa. En funfact er at den rosa ble for mange år siden produsert spesielt pga rosa sløyfe aksjonen, og deler av inntekten gikk til bryskreftforskning. Munnstykket er i metall, som er holdbart og ikke drar ut tråder på plaggene. Vannet varmes opp i en kjele, som gjør at den er svært holdbar - vi har kunder som har brukt sine i nærmere 30 år!

  Vanlig pris: kr 11 406,25

  Tilbudspris kr 10 265,63

   Kjøp
 5. Steamer damper liten Art 290

  Med denne supre steameren kan du raskt og effektivt fjerne rynker fra stoff. Den er nok mest brukt på klær, men fungerer også helt utmerket til gardiner, tepper som har fått spor etter stolbein, fjerning av bakterier mm Den kommer i koksgrå eller rosa. En funfact er at den rosa ble for mange år siden produsert spesielt pga rosa sløyfe aksjonen, og deler av inntekten gikk til bryskreftforskning. Munnstykket er i metall, som er holdbart og ikke drar ut tråder på plaggene. Vannet varmes opp i en kjele, som gjør at den er svært holdbar - vi har kunder som har brukt sine i nærmere 30 år!

  Fra: kr 9 062,50

 6. Steamer damper stor Art 580

  Med denne supre steameren kan du raskt og effektivt fjerne rynker fra stoff. Den er nok mest brukt på klær, men fungerer også helt utmerket til gardiner, tepper som har fått spor etter stolbein, fjerning av bakterier mm Den kommer i koksgrå eller rosa. En funfact er at den rosa ble for mange år siden produsert spesielt pga rosa sløyfe aksjonen, og deler av inntekten gikk til bryskreftforskning. Denne modellen har en standby knapp som gjør at man kan gå til og fra steamingen uten å måtte vente på at vannet skal varmes opp igjen. Munnstykket er i metall, som er holdbart og ikke drar ut tråder på plaggene. Vannet varmes opp i en kjele, som gjør at den er svært holdbar - vi har kunder som har brukt sine i nærmere 30 år!

  Fra: kr 11 406,25

   

6 vare(r)