mawa_campingliv_01

Hvordan campingtilbehør kan gjøre camping enklere

Campingliv

Pfaffenhofen, mai 2023 - Det finnes mange campingplasser som er åpne hele året. Med stigende temperaturer åpner flere plasser, og campingtrenden øker. Enten det er ved tyske kyster, i Schwarzwald, Chiemgau, Hochsauerland, Sächsiske Sveits eller i Italia, Frankrike og Kroatia, er camping populært. Camping representerer for mange mennesker den ultimate friheten; bare å dra avgårde og stoppe der det passer.

"I de dagene eller ukene man tilbringer i en campingvogn eller telt på en campingplass, må man ofte begrense seg på et lite område," sier Michaela Schenk, administrerende direktør for kleshengertilvirkeren MAWA GmbH. "Likevel må noen daglige gjøremål utføres, som å handle, lage mat, vaske klær og henge dem opp. Derfor er god planlegging og koordinering essensielt." Michaela Schenk, en ivrig vandrer selv, gir tips om hvordan man kan bruke lette campingtilbehør som metallklemmer, klips og lette kleshengere som praktisk støtte i campinglivet.

Smarte løsninger for campingartikler

På reise har man en tendens til å pakke for mye. Når det gjelder klær, bør man la en genser eller bukse ligge igjen hjemme. Klær kan vaskes for hånd eller i maskiner på campingplasser. Bare ta med det nødvendigste; sengetøy og håndklær kan vaskes og tørkes underveis, så flere sett er ikke nødvendig.

"For større gjenstander som tørkestativ finnes det ofte ikke plass," forklarer Schenk. "Men det finnes alternativer. Å spenne opp en snor og lufte tepper eller jakker og tørke klær etter vask er en mulighet." Hun legger til: "Hvis reisende henger klærne sine på kleshengere, kan de også på reise ha rynkefrie klær. Våre plass- og vektbesparende lette modeller Economic og Silhouette passer også i små skap i campingvogner."

Klemmer for å henge opp ting ved campingvogner, telt eller ryggsekker

 Metallklemmer med krok er enda mer plassbesparende og kan til og med tas med i ryggsekken. De gjør det lett å tørke hånd- og badetøy eller henge opp ting som ikke skal ligge på bakken. De kan festes overalt, selv i et lite telt, og holder for eksempel sko, hatter og annet campingtilbehør unna veien. Søppelposer kan henges opp og beskyttes mot dyr. I campingvogn eller telt kan metallklemmene brukes til å henge opp oppvaskhåndklær, leselamper og fikse campingkortet på frontruten. De er uunnværlige i campingplassens sanitæranlegg – håndklær og toalettmapper kan festes på dusjveggen for å holde dem tørre og rene. "Når man går tur, kan klemmer brukes til å henge opp tørre klær eller reservedeler på ryggsekken," sier Schenk og avslutter: "Enkle, men praktiske polyklips er også nyttige på campingferier. De kan raskt henge opp og feste mange reiseartikler og forsegle matemballasje lufttett."

Campingliv
Denne nettsiden benytter cookies for forbedre brukeropplevelsen. Ved å benytte denne siden så godtar du våre betingelser som kan leses her: Vilkår og betingelser.
Les mer