(+47) 33 29 99 90KONTAKT OSS
Cart0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Bjørn Haug AS - din totalleverandør av butikkutstyr.butikkinnredning.garderobedetaljer.

Å handle klær er en følelse
Shopping er for mange mennesker en stor glede – av og til nesten en hobby. Bjørn Haug AS har kompetanse som gjør at du kan skape mer trafikk i din butikk. God eksponering av dine varer gjør ikke bare at potensielle kunder finner veien til din butikk, men også at de blir der lenge. Dermed er første bud for en god handel oppfylt. En god butikkinnredning fremhever klærne dine med gjennomtenkte løsninger og riktig belysning. Bjørn Haug AS har et bredt utvalg løsninger å tilby - alt fra de enkleste modulbaserte skinneløsninger til komplette interiører inklusive belysning.

Fra henger til løsning
Med kvalitetsleverandøren Brugnotto fra Italia, har vi utviklet oss til å bli en fullservice leverandør av komplette butikkinteriører i Norge. Vi kan levere hele butikkinnredninger fra A til Å  til gunstige priser direkte fra kvalitetsprodusent i Italia. Ta kontakt med oss før du skal starte opp eller skifte butikkinnredning. Hos oss finner du alt so kan bidra til å sette personlig preg på din butikk, og ikke minst – det som kan skape mersalg for deg.

Erfaring kalles ofte kompetanse
Et ordtak sier følgende: Gjør det viktige først – sørg deretter for at viktige gjøres så riktig som mulig. Vi har lang erfaring innen bransjen og faget og har sett hvordan gode resultater oppstår fordi det startes i riktig ende og bygd stein på stein etterhvert som økonomien har tillatt det. Vi har erfaring med de jordnære, praktiske grepene som må på plass først, og hva som er viktig å planlegge for å oppnå en fullstendig løsning som ikke byr på uventede overraskelser. Spør oss om råd – vi hjelper deg gjerne!


Hvem er vi

94 ÅR I BRANSJEN
Historien om Norsk Klæshengerfabrikk og Bjørn Haug AS er historien om et selskap som opplever oppturer og nedturer. Førkrigstidens entreprenørskap, okkupasjonen og familiemedlemmer som går bort. Gjennom skiftende tider. Fra salgsboom på 50-tallet til helt nye krav på 60-tallet. Til en ny konkurransesituasjon og krav om moderne markedsføring, til nedleggelse på slutten av 70-tallet da gründeren dør. Og til en ny giv og ny opptur under nytt navn: Bjørn Haug AS.


Vår Historie

office-1
office-2
office-3
office-4
office-5
office-6
office-7